Nyårslöften suger …

Ja, det vill jag nog påstå! Såg några typiska ”nyårslöfteslöpare” ute i spåret i dag. Deras miner var allt annat än glada. Såg närmast desperata ut. Deras miner sa: ”Faan, nu måste jag komma i from, gå ner dom här kilona, starta mitt nya liv …”

Att ge sig ut och springa 2,5 km och tycka att det är hur tråkigt som helst kommer inte att skapa motivation för att fortsätta motionera långsiktigt. Tro mig, jag har gjort det i 7 år snart, funkar korta perioder, sen slutar man.

Då är det bättre att bara kliva utanför dörren och gå en promenad, gå gärna längre än 30 minuter så blir du varm=man förbränner! Nästa steg kan vara att byta om innan man går ut och går, då kan man småspringa lite, gör inget om man blir svettig. Börja med att springa uppför en backe. Nästa gång kan man springa uppför två, osv. Ta med dig någon ut att prata med eller hörlurar och en ljudbok eller musik! Om du känner att du inte riktigt gett allt så blir du väldigt snabbt sugen på att gå ut igen, det är bra för då slutar man inte!

Just det, fick igång min Silva X-trail lampa också. Den var inte sönder! Fick en ”uppenbarelse” att jag missat någon knapp, men det hade jag inte. Däremot satt batterierna inte i ordentligt så efter lite tryckande så funkade lampan. Vilket ljus, hoppas jag får testa den snart!

1 svar på ”Nyårslöften suger …

  1. Pingback: Inga mer nyårslöften för min del! | Löpning för vanligt folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *