5 i -10

Ja, idag var det kallt, -10 grader! Inte utan att man känner sig lite extrem när man är ute och springer i sånt väder, mitt i natten (det känns så när det är nattsvart) och på snö. Men så himla märkvärdigt är det inte. Hade tänkt köra i zon 2 hela sträckan, men pulsklockan la av igen …. F..n. I måndags var det dags för dommen och som vanligt fick jag ”Incomplete training week”, jag trodde att jag skulle kunna fixa det förra veckan, men icke. Klockan är lite väl petig tycker jag och nu när den la av igen så lär inte denna vecka heller bli ok, skit!

Jag mötte några tappra löpare på den elbelysta delen kring Prästtjärn, men på den andra delen var jag ensam. Man hinner tänka lite när man springer. Tänkte att jag skulle kolla runt på lite andra löparbloggar. Har faktiskt inte kollat på en enda annan löparblogg, eller jo, en, den handlade om barfotalöpning, det känns lite halvfarligt om man springer på något vasst.

Hittar jag någon bra som handlar om löpning för nybörjare och har bra tips för träning och motivation så länkar jag till den.

Just det, jag hade bara tunna löparhandskar på mig, det var väl kallt innan jag fått upp värmen, får ta på mig lite varmare nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *