Tillbaks igen …

Då var man tillbaka igen efter en vecka i Funäsdalen. Har varit riktigt roligt, åkt utför, offpist, skoter och lite längd. Blev inte så mycket längd eftersom barnen var med och dom vill verkligen inte åka längdskidor, där är det bara utför som gäller och då vill dom ha mig med!

Hemma igen så sprang jag i torsdags i Härskogen, isigt värre. Dubbarna biter inte riktigt när det är hårt packad snö som smält, frusit och blivit is. Klart att det är bättre än att springa med vanliga skor, det hade inte gått, men man får ta det väldigt försiktigt. I går var jag ute och gick med min fru. Vi hade Bungystavar båda två, jag köpte såna för någon månad sedan. Man höjer pulsen 10-20 slag extra om trycker ordentligt när man går.

I dag blev det Gråbo och elljusspåret där. Det är ju bara 2,5, men det blev tre varv. Första sprang jag hela, andra sprang jag intervall och tredje gick jag i högt tempo. Lyckades bränna 975 kalorier, ganska bra. Det var lite tungt, men det var kanske dagsformen. Har tagit Voltaren i två dagar nu för höfterna och det känns redan bättre. Bara en tablett om dagen, vi får se om några dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *