Cykel igår

Jaha, foten har börjat krångla igen så nu kan jag varken springa eller gå vettigt. Det blev en cykeltur i går i alla fall. Vi var i Karlstad (Hammarö) så det blev en tur till Fiskvik och tillbaka. Samma upplevelse som sist, fick inte upp pulsen. Låg mellan 140 och 160. Försökte jag trycka på lite mer så kom mjölksyran farande i benen och då blir det automatiskt att man slår av på tempot.

Var ute i dryga 50 minuter i alla fall. När jag kom tillbaka var låren som stockar och bar mig knappt. En ganska skön känsla det också i och för sig, men jag hade hellre sprungit. Får se hur det blir i denna veckan nu. Kanske får man söka läkare igen … Ev. cyklar jag till jobbet i morgon 1,5 mil, vi får se …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>