Gick 5 km

Känner fortfarande lite i vaderna sedan milen på asfalt i måndags. Med tanke på Stadsloppet på lördag så får det vara färdigsprunget nu. Gick Härskogen 5 km idag med frugan. Det kändes nästan lite fjantigt, men jag tror att det är helt rätt att vara återhämtad tills lördag! Det var länge sedan man var ute och gick.

Packade väskan också. Blir det regn och kallt eller blir det uppehåll? La ner både tights och kortbyxor. Hur gör man med överdragskläder och sånt på tävlingar föresten? Läste något om en påse man fick, men hur stor är risken att den försvinner tro. Mobilen kan man ju inte gärna släpa runt på heller. Tänker jag inte göra i alla fall (det finns säkert dom som springer med den).

Skoinlägg i morgon då, men jag vågar inte springa med dom, tänk om de inte funkar vad gör man då liksom? Det får bli vid ett senare tillfälle vi får testa dom!

Nästa inlägg blir nog efter Stadsloppet, kanske skall fresta med en bild då, har ju inte lagt upp några bilder alls på mig, har inget behov av det på det sättet, men det kanske blir lite opersonligt, vad vet jag …

Ok, under 60 minuter går vi för … och så få man önska alla andra lycka till också!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *