Hämtat mina skoinlägg

Jaha, då har man hämtat inläggen till skorna. Det var något av en upplevelse att prova sådana. Känns som att någon har stoppat in en golfboll under foten. Inte så skönt, ganska ont gör det faktiskt. Fast på ett annat ställe än innan.

Tydligen så tar det två till tre veckor för de flesta att vänja sig. Använd dom så länge du orkar och byt sedan till de gamla igen och låt foten vila tills nästa dag var rådet.

I dörren mötte jag Fredrik Pettersson, Frölundaspelaren. Han hade också fått inlägg. Det borde ju betyda att ortopedingenjören vet vad han håller på med när Frölunda anlitar honom. Om jag är nöjd med mina inlägg så skriver jag ut senare vad ortopedingenjören heter. Så har ni ont under fötterna så kika in igen om ett par veckor och kolla hur det har gått!

Jag kommer inte att springa med inläggen på lördag, men skall försöka gå med dom så mycket jag kan för att vänja mig.

2 reaktion på “Hämtat mina skoinlägg

  1. Ser att vi har samma problem. skull gärna komma i kontakt med dig om vilken läkare du går hos och om du fick remiss via landstinget. Har själv mortons och boende iArvika.. för övrigt med på stadloppet för 6e gången

    • Hej!
      Läkaren heter Weidow och finns på Läkarhuset +7 i Göteborg. Nej, jag kom dit via en försäkring, men bolaget tog inte inläggen så de fick jag betala själv. Har använt dem i en dryg vecka nu. Vi får se om de hjälper, får nog ge det ett tag till. Jag kommer att skriva mer om det på bloggen så fortsätt läsa. Vill hu ha privat kontakt så svara på detta så skickar jag ett mail!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>