Dags för Energy Boost!

Ja, vet inte var jag skall börja riktigt… Har varit i London med familjen, ingen löpning där, men en himla massa gående. Var orolig för mina fötter, förra våren fick jag ju nervinflammation när vi gick i New York i en vecka. Nu hade jag mina inlägg i hela tiden. Det gick skapligt och fötterna höll i alla fall.

När vi knallade runt i London råkade jag se Adidasbutiken och den nya Boost-tekniken. Hade inte hört talas om denna innan. Testade ett par löparskor, Adistar Boost, men vågade inte köpa dem direkt. Gick hem och googlade och tänkte att har man problem med fötterna kan det ju vara värt att testa. Gick tillbaka nästa dag och då var dom sålda 🙁 Surt, men jag köpte ett par Energy Boost istället. Inte lika mycket stöd, bra eller dåligt?!?

Nu har jag hunnit testa dom i alla fall, först Härskogen 5:an och i söndags 5:an två varv. Tänkte ganska mycket på min stegisättning och försökte justera steget. Jag känner tydligare i dessa skorna att jag trampar lite snett, men de är himla sköna på foten, inga skavsår efter en mil heller som jag fick senast.

Nu är det snart nära Göteborgsvarvet. Träningen har ju lidit, nu springer jag hyfsat, har ont, lite, men det har inte blivit värre. Får bli något långpass till och så får vi se om jag vågar köra något tempo-också!

Måste skaffa nytt pulsband till min klocka också, mitt måste vara utslitet, för det funkar 30% av tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *