Härskogen och ont igen …

Sprang Härskogen 5:an idag. Gick tungt av någon konstig anledning, vet inte varför. Plötsligt fick jag ont i vänster knä och kunde inte fortsätta springa. Testade ett par gånger men det gick inte. Jag fick gå i några minuter och sen släppte det som tur var, kunde springa resten.

Tyvärr känner jag att jag fått ont i hälsenan igen, eller igen är väl fel ord för det är höger ben nu, förra sommaren var det vänster (fick kolla bloggen för jag trodde faktisk det var samma sida, bra att föra bok). Tror att det beror på löpningen i tisdags med löpargruppen som blev lite ”too much” helt enkelt. Får se åt vilket håll det utvecklar sig, nu vet jag ju i alla fall hur jag skall träna för att bli bättre, men jag vet också att det tog flera månader senast och det känns inte roligt. Annars har jag ju haft ganska bra ”feeling” nu och känt mig redo för att höja ribban lite så det här var inte skoj …

Planerar att springa på tisdag med löpargruppen, får se hur senan känns om det blir av eller inte, just nu haltar jag i trappor så …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>