Indoor walking

Det var ett tag sen jag skrev nu. Ingen förändring direkt. Höger hälsena spökar fortfarande. Har inte sprungit något tyvärr!

Idag var jag i alla fall på ett Indoor walking pass för första gången i mitt liv. Det var faktiskt kul. Kändes ganska mycket som att springa och blev lite variation också med låga ställningar och sånt. Passade mig! Det kan jag helt klart tänka mig köra igen.

Det var kul också för de flesta hade pulsband så man kunde se pulsen på en projektor fram i salen. Jag hade kanske ställt min maxpuls 5 slag för lågt (det fick man göra när man gick in i salen), men jag låg väldigt högt i puls hela tiden jämfört med andra.

Kände inget i hälsenan på passet så detta är nog ett bra komplement!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>