Härskogen igen och 6 km asfalt.

Man bestämmer sig för att gör en sak och sen gör man precis tvärt emot, smart! Hade ju sagt att jag skulle vänta med backiga banor tills hälsenan kändes bättre, men tvärt emot sprang jag Härskogen igen. Min fru och dotter ville så vad gör man?

Men, det gick faktiskt bra! Sprang hela, långsamt förvisso, drygt 33 minuter, men hälsenan kändes bra! Där föll en liten sten måste jag säga!

Sen, i lördags, sprang jag plant på asfalt, det gick väl ok det också, men det är irriterande att konditionen inte är vad den var i somras!

NU har det slagit mig också att det bara är två månader kvar tills Göteborgsvarvet 2014! Panik!! Inte riktig panik kanske, men kort om tid kvar! Måste komma igång med mer frekvens nu, ett backpass, ett slätpass och ett långpass i veckan är tanken. Klarar jag tre pass i veckan och två, tre, på över milen så bör det vara ganska lugnt, får inte balla ur nu! Måst plocka bort ett par kilon från magen också (nån som känner igen sig?)!

Om ett par dagar är det magnetröntgen av fötterna också, dom spökar ju fortfarande lite, sticker i dom och gör ont ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *