Partille -> Lerum + omväg m.m.

Då var det genrepat och klart inför Göteborgsvarvet i morgon! Förra onsdagen sprang jag från Partille till Lerum och en lite extra omväg i Lerum, totalt blev det 1,8 mil. Gick bra måste jag säga, 2.01 tim tog det och fokus var inte på att springa snabbt. Hade värk i kroppen 5 dagar efteråt så det var nog nyttigt.

I onsdag tog jag sista runda, 6 km asfalt, med lite mer tempo, 6.0 tempo. Inte heller det var grymt jobbigt.

Enda problemet som jag känner nu är mina förbannade fötter, det värker och sticker under fotsulorna. I går kändes dom ganska bra, men idag känns dom inte alls bra. När jag sprang från Partille till Lerum hade jag ont i fötterna hela vägen nästan, det enda jag fokuserade på när jag sprang, förtar nöjet ganska rejält, riktigt skit. Och inte vet jag om det kommer att bli bättre på sikt heller…

Ja, i morgon är det Göteborgsvarvet och målet är att springa under 2.27 i alla fall, helst ännu bättre såklart, men gör jag det går jag upp en startgrupp till nästa år. Borde gå om jag inte får alldeles för himla ont under fötterna.

Köpte nya skor i går på mässan, Adidas Boost nått, med pronationsstöd i iallafall. Jag springer i dom i morgon utan att ha testat dom en meter innan. Jag har ju ändå ont i fötterna så vad spelar det för roll liksom!

Wish me luck!!

2 reaktion på “Partille -> Lerum + omväg m.m.

    • Nja, inte så bra, inte nöjd. Gick bra fram tills 1,3 ca då fick jag ont i hjöftböjarna/ljumskarna och sen var det att springa/gå resten. 2.42 något blev tiden, en minut sämre än förra året, men skam den som ger sig :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>