Stadsloppet i Karlstad m.m.

Ja, det har inte blivit så mycket bloggande det senaste. Har varit lite mycket att göra på jobbet bl.a. Men i alla fall, Stadsloppet i Karlstad är avklarat. En liten besvikelse det också.

Jag kände att denna gången när jag hade GPS-klocka skulle jag kunna ha bra koll på min fart och inte tappa p.g.a. att jag inte visste hur fort jag sprang. Gick riktigt bra i början hade ett tempo på under 5.5 min/km, ibland nere på 5.2. Kändes inte tungt, riktigt bra.

Ute på Orrholmen efter 5 km blåste det lite motvind, tog första 5 på 28 min ca, men där började det sacka lite. Hade helt enkelt inte konditionen att springa fortare på slutet. Kom i mål på dryga timman och 40 sekunder. Hmm, två minuter långsammare än förra året. Inte nöjd, men hösten var ju helt kass så det har väl gett utslag. Två förkylningar under våren och dessutom en hälsena som inte blir helt bra så att jag inte vågat springa backar.

Men skam den som ger sig. Nu får vi köra lite längre och lugnare under sommaren så testar vi midnattsloppet i augusti.

Sprang Skatås 8:an idag, makligt tempo, men nu känner jag av hälsenan en hel del. Hade en hel del problem med att främre delen av fötterna domnade också.

Just det, ang. Suunto Ambit 2, ibland händer det att den inte hittar satelliterna. Står och hoppar mellan 9%, 15%, 8% och kan hålla på så hur länge som helst, skitirriterande. Provade att backa ur och starta träningen på nytt, 2 sekunder sen var satelliterna hittade, ett litet tips om ni har samma problem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *