1 mil i måndags Midnattsloppet i kväll!

Tillbaks på jobbet igen då! Det var verkligen som att sommaren tog tokslut i söndags. Nåja, skall bli lite gött att komma in i rutiner igen, typ springa …

Sprang en mil i måndags på morgonen innan jobbet (hur hurtigt låter inte det då?), istället för att styrketräna. Tänkte att det kanske behövdes med tanke på att det är Midnattsloppet i kväll. Det var lite tungt faktiskt.

Känner mig inte riktigt i samma form som jag var förra året så jag får nog svårt att spöa tiden på 58 minuter, får nog även svårt att komma in under timmen, men får ge det ett försök.

Känner också att en förkylning börjar komma, lite ont i kroppen och lite kli i halsen, inte superbra förutsättningar med andra ord. Men vi håller tummarna för att hösten blir lite bättre och så får jag bli lite flitigare på att blogga också.

Fortfarande ont i hälsenan.

2 svar på ”1 mil i måndags Midnattsloppet i kväll!

    • Ja, hyfsat. Sprang på timmen blankt. Lite irriterande för klockan lurade mig lite så när jag sprungit prick en mil hade jag drygt 200 m kvar så jag kom inte in under timmen. Har varit lite kass att blogga det sista, men vad det lider blir det väl en rapport om loppet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *