Partille – Lerum 1,3 mil m.m.

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade nu. (känns som jag skriver det varje gång). Men vi skall flytta, från villa i Lerum till lägenhet i stan så allt är nerpackat, även datorerna, och det har varit sjukt mycket på jobbet så har inte haft någon tid att blogga där.

Hur som helst, jag har hållit igång och sprungit. Kommit upp i lite längder och i förrgår sprang jag från Partille till Lerum för andra gången på ett par veckor. Gick skapligt, men fick lite ont i höften (höger) och vänster hålfot. Just smärtan när man springer långt är problemet nu, har inga problem med konditionen. Har också fått lite tankar kring lågpulsträning, dvs inte köra på max som jag lätt har en tendens att gör annars. Så jag försöker ligga under 165 i puls hela vägen, och det gör att det inte går så himla fort.

Har även sprungit milen i Skatås och milen på Kilenegården ett par gånger, så det har blivit lite längre sträckor. Nånstans är jag ändå rädd för att det inte skall räcka för Göteborgsvarvet och nu är det bara två veckor kvar. Sjukt vad tiden sprang iväg …

Fått lite ont i ryggen, har inte varit på gymmet sedan i januari, så nu på måndag måste jag verkligen dit. Ett halvår utan gym och sen kommer värken, det har jag märkt förut också.

Jag rapporterar efter Göteborgsvarvet hur det gick. Är även anmäld till Stadsloppet i Karlstad i år igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *