Massa problem …

Just nu är jag inne i en period av problem. Inga direkt löparrelaterade, det är väl den lilla positiva biten jag får försöka att fokusera på.

För att summera har jag haft ett par ryggskott (har hållit på att röja ur ett hus så det är kanske inte så konstigt), tennisarm, högerarmen närmare bestämt, samt haft väldigt ont i höfterna, värk i båda höfterna. Det känns lite som att kroppen håller på att ge upp när det krånglar så mycket.

När man är ute och springer känner jag av tennisarmen, man håller ju armarna böjda och händerna framför kroppen, när jag rätar ut högerarmen gör det riktigt ont.

Sen som en blixt från klar himmel fick jag nässelutslag för exakt två veckor sedan. Över hela kroppen. Kliar så jag håller på att bli tokig. Har försökt lista ut vad de kan bero på, men får ingen rätsida. Har varit hos doktorn förra veckan, men det var verkligen goddag yxskaft. Fick Aerius som jag skulle äta, men tycker inte att det hjälper alls. Två saker hjälper, det ena är att duscha svinkallt, drar reglaget i botten. Klarar man stå kvar i 30 sekunder kan kliet försvinna i någon timme. Och faktiskt så hjälper löpning också, har sprungit en gång och då var också kliet borta i några timmar efteråt.

Tyvärr blir det inte så mycket löpning just nu,max en gång per vecka och det går långsamt. Sämsta formen på många år tror jag, för dåligt väder och för mycket att göra med annat. Hoppas det vänder snart …

Har faktiskt börjat styrketräna lite också, det är ju positivt i alla fall.

Just nu sitter jag och bloggar mitt i natten för att jag fick gå upp och duscha kallt pga allt kli. Det är bra för nattsömnen det 🙂

Hoppas nästa inlägg kommer snart och blir mer positivt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *