Laddat inför varvet

Såå, dags att hämta ut nummerlappen i kväll, nu är det nära. På lördag 15.07 smäller det, startgrupp 17.

Har faktiskt känt formen stiga det senaste. Förrförra helgen sprang jag 2×1 mil på Kilenegården. Fick ont i bägge höfterna, men det är ju inte så konstigt. Gick dock över efter ett par dagar. Veckan där innan sprang jag 2×8 i Skatås så jag har nog aldrig sprungit längre sträckor innan något Göteborsvarv än detta året.

Har faktiskt satt två PB också, dels 8:an i Skatås på 43.30 drygt och del 5:an runt Prästtjärn på 30.57. Har som ett gammalt mål att jag skall under 30, men det är segt.

Nu skall man ju inte bli för kaxig, utan det gäller att starta med en ödmjuk inställning, hålla lagom tempo och öka om det finns ork kvar efter 1,5 mil, det brukar vara en vinnande strategi.

Har även köpt nya Asicsskor och en Garmin 245 Music-klocka. Har dock inte startat upp klockan än så jag tänker att jag använder min Suunto som vanligt på loppet så får vi återkomma till hur Garminklockan fungerar längre fram. Köpte klockan för att jag är på jakt efter virtual racer-funktionen som Garmin har där man kan springa mot sig själv på sträckor där man sprungit tidigare. Det borde bli en sporre inbillar jag mig …

Skadeproblemen jag skrev om senast har blivit betydligt bättre. Har börjat gå till en kiropraktor och det var nog rätt väg. Både ryggen och höfterna har blivit bättre.

Syns på lördag, lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *