Inte sprungit på 10 dagar …

Inte många inlägg här det senaste och det beror helt enkelt på att jag inte sprungit på 10 dagar nu. Fortfarande ont i hälsenan i vänster fot. Var ute och gick en knapp mil för ett par dagar sedan och då kände jag av den igen. Eller rättare, känner av den gör jag hela tiden, speciellt på morgonen, sen gör man lite övningar och så blir det bättre. Men när jag var ute och gick så kände jag att det började göra mer ont och det är nog inte så bra.

Att inte ha sprungit på 10 dagar känns som en evighet, känns som två månader minst, men hellre att det blir bra och att man tappar lite kondition än att problemen fortsätter. Får ge det några veckor till … suck …

Jag har listat ut två nya mål för min löpning nu när mitt första är uppfyllt.

1. Springa Prästtjärn runt på under 30 minuter (kanske inte låter märkvärdigt, men för all del, åk dit och spring själv …)

2. Springa 5 km på max 25 minuter. Slät asfalt alltså, eftersom jag klarat 12,30 på 2,5 km känns det logiskt!

2 svar på ”Inte sprungit på 10 dagar …

  1. Vart ligger Prästtjärn? Vill gärna utöka mina löprundor, så att det inte blir tråkigt…För det blir det om man springer samma runda varje gång 🙂

    • Ja, tyvärr ligger det i Partille (Göteborg), så det blir ca 30 mil att åka. Jag bor ju där nere när vi inte är här på sommaren så därför blir det en del springande där. Hade tänkt leta lite andra spår här uppe själv, men så fick jag problemet med hälsenan så det har inte blivit något av det tyvärr! Hittar du några bra så skriv gärna en kommentar. Vandringsleder kan vara bra om de inte är för rotiga och steniga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *