Första rundan 2015 – 6 km asfalt

Ja, det har inte varit lätt att få in en runda detta året. Först bortrest och sedan en hel del privata saker att pyssla med och sedan ett riktigt skitväder om man väl har haft tid att sticka ut.

Hur som helst kom jag ut nu i alla fall. Direkt från dörren på kvällen idag blev det. Sprang 6 km. Hade inget lust att vänta på att GPS-en skulle kicka igång så jag fick inga exakta farter i början och tur var väl det kanske. Noterade en topp-puls på 184 i alla fall så man fick blåst ur ådrorna lite åtminstone.

Gjorde lite mer ont än vanligt i ländryggen och låren, lite nybörjar-ont kan man nog säga. Nu siktar vi på mer regelbundenhet, som jag skrev i inlägget ”tråkigt att springa” bara man kommer tillbaka till rutinen igen så är det ingen fara och det går fort nu, snart är det Göteborgsvarvet igen och detta året måste jag få mer längd i kroppen så att jag inte får ont, och dessutom har jag ju några bekanta att spöa i Stadsloppet i Karlstad också (you wish). Det får vi fira med ett glas vin tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *