Midnattsloppet 2013 avklarat

Så, då var mitt tredje lopp för året avklarat. Först Göteborgsvarvet, sedan Stadsloppet i Karlstad och nu Midnattsloppet. Kan inte skryta med att jag tränat ihjäl mig under sommaren precis. Har väl i snitt blivit en sträcka var annan vecka.

Hur som helst, kom i mål på 58.45. Nöjd med det i alla fall. Jag hade en plan att jag skulle komma upp till Masthuggskyrkan på ca 42 minuter genom att hålla ett lugnt kontrollerat tempo och sedan öka om jag kände att jag hade ork kvar. Det kände jag. Hade inte riktigt räknat med sista backen innan Slottsskogen, den var lite seg.

Med tanke på att jag sprang ungefär lika fort som på Stadsloppet, men den här banan har några rejäla backar så får man se det som ett steg framåt. Jag tog det lugnt uppför backarna, fast jag sprang hela tiden, men försökte springa fort nerför så där tjänade jag en del tid.

Idag har jag lite ont i hälsenorna, eller i musklerna runt dom, hoppas det bara är tillfälligt.

Så tillbaka till rutinerna nu igen då, får se om man kan fixa två pass i veckan och ev. få in ett tredje också ibland, hade varit bra, då bör formen var bättre till våren.

Några mål under hösten är att ta mig under 30 minuter på 5 km runt Prästtjärn (den är tung) och lyckas springa på 25 minuter på en lättare 5:a, får se om jag löser det. Skall också se om jag hittar något mer lopp under hösten, kunde vara kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *