Skatås milen och inför Midnattsloppet

Sprang Skatås milen i söndags. Egentligen var det inte meningen, skulle springa 8:an, men så dök skylten upp så fint och pekade, Milen ->, så jag svängde av. Mycket trevligare måste jag säga, har inte sprungit den förut bara gått. När jag kom upp till starten (jag börjar ju på andra sidan) lyckades jag springa fel för det var ganska dåligt skyltat så jag kom ut på asfalt vid någon skola, men genom att konsekvent hålla höger kom jag tillbaka igen. Blev nog ca en mil trotts felspringning för det tog ca. 1 timme runt allt som allt.

Nu så här tre dagar efteråt har jag fortfarande träningsvärk i vaderna, så jag går och hoppas på att bli av med det tills på lördag då det är Midnattsloppet i Göteborg.

Var och hämtade ut den limegröna tröjan förut idag. Har kollat bansträckningen lite och framför allt backarna. Jämfört med Stadsloppet i Karlstad som är helt plant så är detta något annat. Backen upp till Masthuggskyrkan skall vara den värsta. Här är en video på backen när Anders Szalkai springer och visar taktik:
Backen upp till Mashuggskyrkan

Träningsläget/formen är väl lite oklar just nu, men jag hoppas på en tid kring timmen. Inga skadeproblem som tur är, ta i trä …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *