Skatås milen – en j..vla massa backar!

Förra helgen sprang jag milen i Skatås! Jag hade ju sprungit den förut en gång, fast då sprang jag fel så jag hade ju inte sprungit hela. Nu sprang jag rätt och den delen jag missade innehöll en jävla massa backar!

Ganska bra träning egentligen, tyvärr började jag känna lite i hälsenan igen. Känns som att jag balanserar på en fin linje där minsta överansträngning gör att det känns mer och mer. Måste ändå säga att den var ganska rolig att springa. Fick lite feeling när jag blev omsprungen av ett par mer vältränade löpare uppför en backe och bestämde mig för att hänga på. Jag hängde på hela vägen och när vi kom upp svartnade det nästan, riktigt tungt.

Tiden var inget att skriva hem om, dryga timmen fast detta var från parkeringen.

Har även sprungit asfalt 6 km och Härskogen 5 igen. Inte mycket att orda om där heller, känns inte riktigt som att konditionen lyfter. Känns alltjämt lite tungt. Går och väntar på den rätta känslan, men den vill inte riktigt infinna sig och snart är det dags för Göteborgsvarvet …

Senast sprang jag med mina Adidas Boost skor med min inlägg i, det var första gången. Funkade bra inga konstigheter. Får testa att springa längre och se om det funkar lika bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>