Dåligt med bloggande, skapligt med löpning

Ja, inte har man bloggat något vidare det senaste.  Vet inte vad det är, men det känns plötsligt som att tiden inte räcker till längre. Hur som helst så springer jag två gånger i veckan just nu, i princip alltid Skatås 8:an. En gång vardag efter jobbet och en gång på helgen. Riktigt dåliga tider har det blivit så här efter juluppehållet. Ligger på ca 52 minuter.

Känner mig ganska tung också, 91 kg ca. Tanken är väl att komma ner under 88 i alla fal lagom till Göteborgsvarvet, blir femte året i rad i år.

Tänkte också att jag skulle försöka sätta pers i år igen. Träningsplanen är att försöka komma upp på tre gånger i veckan när det blir lite varmare. En gång 8:an, en gång milen och en gång Partille 5:an. Blir en kombination av fart, backe och längd. Sen ta några längre rundor också på 1,5 -2 mil någon månad innan loppet för att vänja kroppen. Vi får se om det håller, men jag känner mig ganska motiverad. Himla less på vädret bara. Senaste två passen har varit med dubbskor och dom är inte bra att springa över 5 km med har jag märkt!

Skall försöka bli lite bättre på att blogg, så håll utkik ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *