Kilenegården milen (9,6)

Det var ett tag sen sist. Milen är alltid lite speciellt, har en viss klang så att säga. Tyvärr funkade inte pulsklockan, den tappade kontakten med bandet så jag fick inga pulsvärden om jag inte sprang. När jag sprang kom det lite värden. Stannade två gånger och doppade bandet i vattenpölar bredvid spåret, men det hjälpte inte!
 Tråkigt när inte tekniken funkar, men har det väl börjat krångla så får man nästan aldrig igång det. Får låta det torka och nästa gång brukar det funka bra igen. Det borde finnas något sätt att manuellt mata in kalorier i olika zoner, nu blir det i princip omöjligt att uppnå målen, tänker inte springa milen igen bara för att få in rätt värden precis … Får tipsa Polar om att de borde lägga in den funktionen! Jag gick och sprang om vart annat och så sprang jag de sista 2 kilometrarna i mål! Kändes bra idag!

I morgon blir det nog längdåkning i skidtunneln i Torsby! Det skall bli kul! Nu när man har ledigt hela dagar är det lite lättare att få tid med träningen. Mitt i vardagen kan det ju vara lite si och så med det annars, man får vara glad om man kan få in tre pass i vecka, ibland blir det bara två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *