Prästtjärn zon 2 race

Ja, race och race, men det låter coolt! Har ju som sagt haft en duell med min pulsklocka som bara säger ”incomplete trainingweek” och ”recoveryweek still needed”. Detta är beroende på att jag sprungit för mycket och legat i zon 3 i stället för i zon 2, men nu kör vi!

Sagt och gjort på med vantar, mössa, pannlampa och dubbskor, måste säga att man känner sig lite cool även om man bara tänker jogga och gå! Dubbskorna funkar kanon nu när snön i spåret är packad.
 Det här med pannlampa är hur bra som helst, vilket ljus! Man är ganska ensam på den icke elbelysta delen, tur att man inte är mörkrädd!

Och så händer det som inte får hända, pulsklockan lägger av, neej, 00 i puls … Tog lite snö under bandet, men det hjälpte inte. Efter 10 minuter med 00 i puls stängde jag av och startade om och voila nu började den funka igen – tur! Man blir så trött när grejerna inte funkar, speciellt när man gett sig den på att fixa zon 2 så att pulsklockan skall bli nöjd-Blir den nöjd kan jag äntligen komma vidare i programmet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *