Provade springa idag, 3 km

Foten känns bättre nu! Gud va skönt, inte helt bra, men det känns bättre för varje dag.

Provade en liten runda vid Nösnässkolan i Stenungsund (där har man inte sprungit på 25 år, man jag hade vägarna förbi). Började springa elljusspåret, men kom fel och kom ut på en bilväg (grus) i stället. Sprang runt ner mot Strandnorum och tillbaka till parkeringen. Av tiden att dömma lär det ha varit ca 3 km. Kanske är bra att det blev så kort med tanke på att foten fortfarande inte är hundra och att jag äter medicin för den. Får se på söndag om det kan bli en längre sträcka.

Skönt var det i alla fall att springa igen, kände mig stark!

Nu när jag vet att jag kommer kunna springa igen snart har jag börjat fundera på hur jag skall träna innan Stadsloppet och jag tror att det får bli asfaltslöpning efter jobbet på plana vägar. I Partille finns det en del plant om man springer mot Utby så det blir nog bra. På med GPS:en så vet man vilket tempo man håller. 1 månad kvar nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *