Inga mer nyårslöften för min del!

Hemma igen efter en jul i Karlstad och Nyår i Funäsdalen. Ingen löpning och ingen längdåkning heller (och inget bloggande heller som ni kanske har märkt). Semestern blev allt annat än vad man kunde hoppas. Min fru fick åka ambulans till Östersund med min dotter, en liten nätt sträcka på 22 mil. Där fick dom vara i två dygn. Efter att de kom tillbaka till Funäsdalen så blev det inga fysiska aktiviteter för vår dotter. Jag och sonen fick nöja oss med att åka skoter, inte helt tråkigt det heller, men knappast någon träningseffekt!

Hur som helst, nu blir det nya tag, var ute och sprang 5:an i Härskogen i går. Kändes bra, lite ont i höger ljumske bara.

Hälsenan är helt ok nu. Skall in på MR för ryggen/armen om en vecka är fortfarande svag i högerhanden, men nu kan jag i alla fall hålla i pennan!

Vill bara passa på att uppmana alla att lägga ner det här med nyårslöften (igen). Kan man inte ta sig i kragen under resten av året kommer det inte funka nu heller. Jag har mitt jobb 50 m från gymmet och gissa om det är kaos på parkeringen första måndagen efter nyår, helt sjukt! Så här skrev jag förra året och det gäller än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *