Bloggen 1 år …

Missade min egen 1-årsdag här på bloggen. Det har varit lite si och så både med bloggandet och springandet det senaste. Fick till en tur in snön och fick fram dubbskorna för någon vecka sedan, sen blev det ett pass på löpband i måndags.

Vår dotter har varit på sjukhus i två veckor så det har varit lite upp och ner. Ni kan läsa min frus blogg här om ni är intresserade: http://www.optinet.se/tina/

Här är mitt allra första inlägg: http://www.xn--lparblogg-07a.se/index.php/2011/12/sa-borjade-det/

Nu bär det i väg till Funäsdalen på en välbehövlig vintersemester. Blir väl ingen löpning, men förhoppningsvis lite längdåkning. Har till och med beställt skate-skidor som står och väntar på mig, skall bli spännande och se hur det är/blir!

Och sedan den obligatoriska skadeuppdateringen: hälsenan är bättre, nästan helt bra, känner ingenting i den nu på morgonen faktiskt. Har dock fortfarande ont bak i höger lår och på framsidan i ljumsken, får detta efter ett par kilometers löpande varje gång!

Sen har jag fått något problem med ryggen också, ont och smärta som går ner i armen. Har även tappat kraft i höger hand, kan inte riktigt använda den som vanligt, känns halvkul … Det positiva är ju att det går bra att springa 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *