Sämsta tänkbara förhållanden …

Jag måste beklaga mig lite känner jag! Idag sprang jag Partille, Prästtjärn i mörker med dubbskor. Det gick sådär. Jag hade ont i huvudet redan innan, ingen ork, fick gå bitar, ont i baksida lår och lampan hade i princip inga batterier kvar så det var tur att månen var uppe. Pulsklockan la av från och till. Fortfarande lite förkylning kvar i kroppen också känns det som. Nu har jag ont under foten också! SÅ, nog gnällt!! :-)

MEN, jag tog mig ut och detta var andra gången i veckan, DET är jag nöjd med! Känns det bättre blir det nog någon vända till helgen också!

Det är ändå något visst med att springa med pannlampa och dubbskor …

4 reaktion på “Sämsta tänkbara förhållanden …

 1. Det är inte bara du som gnäller! Jag tittar ut och ser att det återigen ska bli svinkallt, det är moddigt på gatorna hemma i Partille (i stan är det i princip barmark) och jag har också fått ont i foten! Läser om Mortons och undrar om det inte känns igen för mig också. Jag känner igen smärtan, har haft den tidigare, men den har alltid försvunnit. Har ökat träningsmängden och undrar om det, ihop med lite slirigt underlag, kan vara en bidragande faktor.
  Nu funderar jag – ställa in kvällens 6:a? För att det är för kallt och för att jag har känningar i foten? Jag som inte ställt in ett pass på åtskilliga veckor! Känns inte kul…

  Well well. Hoppas att det är bättre med dig nu!

  • Ja, om det är Mortons du har så är det nog faktiskt ingen dum idé att ställa in (har du inlägg?). Det viktigaste är ju att man tar sig i kragen och tar sig ut igen. Ibland får man ju göra något så tråkigt som att gå till gymmet och köra crosstrainer eller löpband också, inte kul men en nödlösning om det är för kallt!

   6:a skriver du, var springer du då?

 2. Jo, jag har både nya skor och nyligen utprovade inlägg. Det lustiga är att jag egentligen inte behövde inlägg för att justera mitt löpsteg längre, eftersom jag har bytt till tåisättning och min pronation därmed försvunnit. Jag har inte kännt något alls förrän i tisdags och då först när jag tog av mig skorna.
  Sedan dess har jag haft ont av och till under veckan och inte sprungit något. Har en förkylning i kroppen också.
  Gick du till Idrottsortopeden i Göteborg? Kanske borde göra det själv…
  Springer just nu mycket på gångvägar hemma, därav sex km. Ner till centrum, runt lite och tillbaka, typ. Följer ett program för Halvmara eftersom varvet väntar till våren.
  Hur känns din fot nu?

  • Min fot är helt bra. Får ont under ibland om jag går i dåliga skor, men det brukar alltid försvinna till dagen efter.

   Jag gick till ett par olika läkare och sedan till Ortopedingenjör Torsten Ljung (Femmans sport) som gjorde min inlägg. Jag sprang med dem några gånger, men tror inte att jag kommer att springa regelbundet med dem. Tror att de är mer lämpade för att ha på dagarna, men nu använder jag dem inte eftersom foten känns bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>