Fått lite ont i höfterna igen

Inte jätteont, men lite. Blir lite irriterad på det måste jag säga. Äter fortfarande Litomove, men jag börjar tro att det inte hjälper. Får väl ta Voltaren igen i stället. Fick nog det onda nu när jag sprang i söndags. Kroppen kanske inte riktigt klarade milen. Ja, ja, skall ut och springa Prästtjärn nu så vi får se hur det känns i morgon om det blir bättre eller sämre.

Hela familjen ligger sjuk också. Min son har en trummhinna som spruckit och det bara rinner ur örat på honom. Min ena dotter låter som en mindre förkylningsfabrik och den andra kan inte prata för att hon har så ont i halsen. När blir jag sjuk?? Lagom till att vi skall åka till New York nästa torsdag kanske?

Läste på en blogg att man är friskast om man tränar tre gånger i veckan, tränar man mer blir man sjukare och tränar man mindre lika så. Jag ligger på tre ggr i veckan ganska slaviskt och har, peppar peppar, varit ganska frisk …

2 svar på ”Fått lite ont i höfterna igen

  1. Ta thorne meriva sr istället det gör att min stelhet försvinner i nacke och axlar. Och blir även mer vig har jag märkt då jag gör yoga. Tar jag det inte känner jag stor skillnad. Provade dr best meriva men det fungerade inte ens.

    • Just nu känns det ganska bra, men det skall jag definitivt hålla i minnet det här brukar ju komma och gå, värt att testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *