Gång i New York

På nio dagar i New York, Manhattan, har man hunnit med att gå en del. Jag åkte i mina Nikeskor och de var de enda jag hade med mig. Tänkte att det måste ju vara bra att gå i löparskorna! Men där hade jag fel …

Redan på planet dit, fattar ingenting, fick jag ont under högerfoten. Hur mycket går man runt på ett flygplan?? Så när vi väl kom fram och skulle börja gå runt gjorde det väldigt ont, gick runt och haltade och fick trampa snett med foten hela tiden.

Tanken var att jag skulle köpa nya skor där borta, shoppingen skulle ju vara så fantastisk, men det tog 4 dagar tills jag hittade några, en lång pina!

Sedan köpte jag några skor till, bla så hittade jag ett par Saucony löparskor som jag köpte lite på vinst och förlust för 350:-, bra pris. Det var dom jag hade när vi sprang i Central Park. Tyvärr fick jag ont i dem också, fast på ett annat sätt. Märkligt att jag skall ha så svårt med skor och ännu märkligare att jag fick ont i mina Nike när jag gick, jag får ju inte ont i dom när jag springer.

Köpte ett par träningströjor också och en lager 2 tröja av märket Under Armour. Det springer man sällan på i Sverige, men de har bra och snygga kläder.

En annan kul grej i förbifarten, jag gick ner tre kilo i vikt. Trodde att jag skulle gå upp. Kanske var det all gång och inget småätande på kvällarna som gjorde det. Oavsett så tackar man och tar emot!

I kväll blir det Partille och Prästtjärn igen, då får vi se om konditionen försämrast efter förkylningen (som verkar vara på sluttampen).

2 reaktion på “Gång i New York

 1. Hej!

  Just hittat din blogg! Jag, som älskar bloggar av olika slag, har inte ens tänkt tanken på att man kunde leta löparbloggar. Kanske för att jag gjort samma iakttagelse som du – det skrivs mest elitlöpning. Jag saknar otroligt mycket att läsa om ”vanligt” folk som är ute och springer. Du vet: Vi som är glada när vi sprungit hela rundan utan att gå!
  Du inspirerar mig! Kanske skulle jag lägga in en löpar-del på min familjehemsida??
  / Åsa

  • Kul att du hittade hit!!

   Tycker absolut att du skall starta en löpardel! Om inte annat så är det bra för din egen del, man måste hitta på små knep för att hålla sig motiverad och att blogga är absolut ett sådant! Såg att du skrivit om din löpning på din blogg redan och att du skulle ut och springa tillsammans nu på lördag. Att springa tillsammans kan båda vara kul och jobbigt, lite beroende på om man är den som har bäst eller sämst kondition, hoppas det går bra och inte blir för avskräckande!

   Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>