Skatås, PT och annat.

Det var ett tag sedan jag skrev något nu. Varit borta över påsken, i Funäsdalen, och sedan har det varit mycket, annat alltså! Blev lite längdåkning i Funäsdalen, jättelite, bara 5 km och det var ren stakning för jag hade noll fäste under skidorna. Bjuder på en bild som inte har något alls med varken längd eller löpning att göra, men som jag rekommenderar om ni är i Funäsdalen någon gång. Heliskiing på Helags:

Har haft mina tre PT-timmar nu som jag fick av min fru i julklapp. Första timmen var styrketräning, andra styrka och löpband och tredje var vi ute på idrottsplatsen i Stenkullen, Stonehill:

På Stonehill gjorde vi lite övningar (som säkert såg väldigt roliga ut om någon kollade på, typ Sillywalks) och ett konditionstest. Fick även springa barfota (helt barfota) 600 m.

Skulle gärna vilja fortsätta med fler PT-timmar, men känner att det är lite meningslöst när jag fortfarande har ont i baksidan av höger lår. I går sprang jag Skatås 8:an och min ambition var att ta det väldigt lugnt bara för att se om jag kunde låta bli att få ont i låret  men icke, idag gör det ont igen…

Det positiva är att jag bokat tid hos sjukgymnast i morgon, hoppas hon är duktig!

Bytt batteri i pulsklockan också, men den krånglade ändå i går när jag var i Skatås, det stör mig!

Börjar känna att uppladdningen inför Göteborgsvarvet går sådär. I värsta fall blir jag inte bättre i låret och då blir det väl att jogga/gå runt, känns tråkigt, men, men, håller tummarna fortfarande!

2 svar på ”Skatås, PT och annat.

  1. Nu är jag grymt nyfiken. Hur har det gått för dig, har du fått en diagnos?
    Själv överbelastade jag härom veckan, när jag passade på att ”improvisationsträna” och tog i för mycket. Fick tydlig smärta igen och sedan har jag fått backa programmet. Inget GV för mig och det lär dröja innan jag springer obehindrat igen. Men men, sånt händer och det finns ljus i mörkret!

    • Jepp, muskelbristning som läkt fel. Vi får hoppas hon har rätt! Tråkigt för din del, kan du ta det lugnt utan att få ont eller kommer det direkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *