7 km asfalt

Lyckades ta mig ut mellan regnskurarna. Sprang direkt från dörren. Säkert första gången på ett halvår eller så. Det blev alltså bara asfalt. Bra inför Stadsloppet i Karlstad i och för sig, det är ju bara asfalt.

Gick det bra då? Nää, inte det minsta!! Fattar inte vad jag har för problem med fötterna. Högra foten gör fortfarande ont (får se om detta gör saken bättre eller säme) och andra foten somnade!!! Hur fasen skall jag kunna springa när ena foten sover. Tänk om konditionen varit problemet i alla fall, den kan man ju träna upp, men ont i foten, kan man träna upp det?? Jag vet inte i alla fall!

Blir det inte bättre ringer jag läkaren på måndag. Har en sjuvårdsförsäkring så det bör gå ganska fort att komma till en specialist som tur är.

Satte på mig GPS:en också. Så här ser den ut:

Bra att ha när man inte springer ett motionsspår och inte vet exakt hur långt man springer. Man får fart och genomsnittshastighet och sträcka och sånt! Nu vet man exakt hur långsamt man springer 🙂

Sprang i löpartights också, för andra gången. Kändes inte riktigt så fjolligt som jag trodde att det skulle göra, tur det …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *