Gråbo – Lövsjöspåret 1 mil+

Fick min första kommentar här på bloggen i går, kul! Ni hittar det här!

I söndags blev det Lövsjöspåret i Gråbo. Roligt att springa på nya ställen. Det är en bra anledning att se fram emot att få sticka ut och springa nästa gång, att få springa någonstans där man inte sprungit förut. Spåret börjar vid eljusspåret och går sedan genom ett småhusområde som ligger otroligt vacker i skogen bland några sjöar och med bryggor direkt vid tomterna. Här skulle man kunna tänka sig att bo. Närhet till sjöar och närhet till skog. Sedan går spåret in i skogen. Det var lite småknöligt att springa på vissa ställen där skogmaskiner hade kört. Låg en del grenar på marken, lätt att fastna. Sprang största delen, gick upp för några backar. Spåret är 8 km långt och sista delen kommer man ut på grusväg igen (det är väl ingen jätterolig del i och för sig). Sen kommer man tillbaka in på elljusspåret. Där fortsatte jag runt så det borde innebära 8 + 2,5 km totalt. Brände smått otroliga (för att vara mig) 1300 kalorier. Större delen i zon 3.

Det var det längsta jag varit ute på mycket länge, sedan i sommras skulle jag tro. Då gick jag större delen och sprang uppför backar. Nu sprang jag större delen och gick uppför några backar. Det har blivit skillnad på konditionen. Kände av i kroppen i går att jag varit ute, stel och lite öm i höfterna. Idag känns det bättre. Får vila ytterligare någon dag innan man ger sig ut igen nu när man känner sig någorlunda ok i kroppen.

I torsdags var blev det Härskogen igen. Sprang 5 km och gick sedan ytterligare 2,5:an.Inte så himla mycket mer att säga om det. Skönt att kunna springa i lite lättare kläder nu, det går lättare faktiskt!

Man ser mycket mer folk ute som joggar nu. En del ser ganska trötta/tunga ut. Måste säga att det ger en viss tillfredsställelse att veta att man är en av de få som hållit igång hela vintern – känns bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *